Kinderopvang op maat

Nanny&Co biedt kinderopvang op maat. Of het nu gaat om een paar uur per dag (bijv. voorschoolse en/of naschoolse opvang) of meerdere dagen per week, wij maken het voor u mogelijk. U heeft zelf de keuze in welke vorm u de opvang wilt gieten en op welke wijze u gebruik wenst te maken van de door Nanny&Co te verlenen diensten. U kiest het opvangpakket dat bij u past.

Indien u wenst dat wij een nanny voor u zoeken heeft u de keuze uit de pakketten A, B of C, afhankelijk van het aantal dagen dat u opvang nodig heeft.

Pakket A is met name interessant voor ouders die de opvang samen met bijv. buren of vrienden willen regelen. Niet alleen kunnen de kosten voor de opvang op deze manier naar rato worden gedeeld, maar ook zijn de voordelen van deze vorm van opvang voor alle kinderen van toepassing (speel- en sportafspraakjes kunnen doorgaan). Vanaf 3 of meer kinderen is deze vorm van opvang goedkoper dan kinderdagverblijf of BSO. Laat u verrassen door de lage kosten en vraag ons vrijblijvend om een offerte!

Bij alle pakketten kunt u gebruik maken van de fiscaal aantrekkelijke regeling 'Dienstverlening aan huis' en komt u ook bij alle pakketten in aanmerking voor de kinderopvangstoeslag van de overheid. De regeling 'Dienstverlening aan huis' maakt het mogelijk dat een particulier drie dagen per week persoonlijke diensten kan laten verrichten zonder loonbelasting of premies voor werknemersverzekeringen van in dit geval de nanny in te houden. U kunt van deze regeling dus gebruik maken indien de nanny minder dan vier dagen per week bij u werkzaam is. Heeft u meer dan drie dagen opvang per week nodig, dan zullen we twee nanny's voor u bemiddelen.

Ook indien u al beschikt over een oppas aan huis, kunt u deze opvang omzetten in erkende opvang door middel van aanmelding van u en uw oppas bij Nanny&Co (pakket D). Ook in dat geval kunt u gebruik maken van de regeling Dienstverlening aan huis en komt u in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag van de overheid. Uw nanny dient in dat geval wel te voldoen aan de vereisten van de Wet Kinderopvang.

Vindt u de door u gewenste opvang niet terug in de pakketten A, B, C of D neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij samen met u kunnen bepalen op welke wijze de opvang in uw situatie het best tot stand kan komen.

 

 

 

 

 

| Disclaimer | ©2012 Nanny&Co |