Franchise mogelijkheden

Nanny&Co

Nanny&Co is een, volgens de Wet Kinderopvang, geregistreerd, bemiddelingsbureau voor Kinderopvang aan huis. Nanny&Co staat voor kwaliteit, transparantie en een persoonlijke aanpak. Uitgangspunt van kinderopvang aan huis voor Nanny&Co is dat de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving worden opgevangen op de manier die ouders voorstaat. Door de opvang aan huis draait het programma thuis gewoon door, kinderen spelen, slapen en eten thuis in hun vertrouwde omgeving. Doordat daarnaast ook nog wat licht huishoudelijk werk kan worden verricht door de nanny, ontlast en ontstresst dit de ouders en draagt het bij aan een goed georganiseerd thuisfront.

Onze franchisenemers, wat zoeken wij

Als franchisenemer heb je affiniteit met kinderopvang. Je bent houder van of in staat om houder te worden van een regionaal werkend bureau volgens de regels die daar aan worden gesteld (opleidingsniveau en registratie LRKP), zie Wet Kinderopvang. Een opleiding (conform de Wet Kinderopvang) is noodzakelijk indien je zelf het bemiddelingswerk gaat verrichten. Je bent in staat zelfstandig te ondernemen in een in overleg af te stemmen rayon. En je bent een persoon die klanten kan werven en voor deze klanten nanny's kan werven. Daarbij ben je zeer klant-en servicegericht. Je weet om te gaan met ketenpartners zoals onder andere gemeente, belastingdienst en GGD.

Verder eisen wij: Uniformiteit in werkwijze, zowel binnen als naar buiten! Persoonlijke aanpak! Transparantie! En altijd: handhaving van de kwaliteit van opvang.

Interesse om als franchisenemer aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie met cv per e-mail naar ons toe. We zien hierin, naast je ervaring, graag voorbeelden terugkomen waaruit blijkt dat jij commercieel en resultaatgericht bent ingesteld. Je kunt ons uiteraard ook eerst bellen voor aanvullende informatie.
| Disclaimer | ©2012 Nanny&Co |